Chiptuning Rotterdam: professioneel en veilig!

Chip Performance chiptuning Rotterdam is uw partner voor het professioneel chiptunen van uw auto in de provincie Zuid Holland, waaronder Rotterdam en Spijkenisse. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf met 4wd gelinkte vermogenstestbank en zorgen hiermee voor een op maat gemaakte optimalisatie voor iedere auto. De parameters in het motormanagement worden optimaal aangepast om zo een verbetering te creëren in power (PK), koppel (Nm) en brandstofverbruik.

Behaal extra vermogen met chiptuning door een professional in de regio Rotterdam en Spijkenisse

Uw auto wordt krachtiger en zuiniger in combinatie met een aanzienlijke vermogenswinst. De ontwikkeling van de software word ten alle tijde auto specifiek gemaakt door 1 van onze programmeurs. Hierdoor bent u verzekerd van optimale prestaties en rijplezier.

Ontdek snel hoe wij te werk gaan en plan een afspraak in.

Chiptuning Rotterdam voor alle automerken

Chiptuning Rotterdam

Chiptuning Rotterdam

Laat uw auto tunen door de Chiptuning expert in Maasland aan de rijksweg A20, in de omgeving Spijkenisse en Rotterdam. Wij passen de software aan van uw voertuig zonder dat u last krijgt van storingen op bijvoorbeeld het roetfilter of uw turbo. Ook het optimaal afstellen op de kwaliteit van de getankte brandstof ( Ron95 / Ron98 ) behoort tot de mogelijkheden. Dit is allemaal toepasbaar voor personenwagens, bedrijfswagen, vrachtwagens, landbouwvoertuigen en maritiem.

Tuning regio Rotterdam: een veilig en betrouwbaar resultaat

Chip Performance staat voor een veilige en betrouwbare manier van chiptuning in de regio Rotterdam en Spijkenisse. Bij ons staat veiligheid altijd centraal. Zo slaan wij altijd uw originele software op op kenteken en chassisnummer. Hierbij geniet u uiteraard van onze uitgebreide service. Doet uw auto dealer of garage een software update na de chiptuning? Dan doen wij vervolgens een gratis* update. Wanneer u kiest voor onze service krijgt u tot drie jaar garantie. Deze garantie geldt ook voor uw motor en aandrijflijn. Zo geniet u veilig van een zuiniger voertuig.

Maak een afspraak bij de softwarespecialist voor uw auto

Naast chiptuning kunt u bij ons ook terecht voor software aanpassingen zoals, eco tuning, DSG tuning of snelheidsbegrenzing. Wilt u graag chiptuning laten uitvoeren bij onze vakmensen nabij Rotterdam en Spijkenisse? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Dan beantwoorden we zo snel mogelijk al uw vragen en plannen we een afspraak in.

Zie ook “Auto tunen Rotterdam

DutchEnglishFrenchGerman