Uw droom auto importeren bij Chip Performance

Naast het Chiptunen van auto’s, het leveren van motorsport onderdelen importeert Chip Performance ook uw droomauto uit het buitenland. Wij importeren op aanvraag exclusieve auto’s voor u. Heeft u interesse in een auto uit het buitenland? Neem dan contact op met 1 van onze specialisten!

Voordelen importeren

Afbeeldingsresultaat voor vinkje Groot aanbod aan auto’s

Afbeeldingsresultaat voor vinkje Kostenbesparing

Afbeeldingsresultaat voor vinkje Lage Kilometerstanden

Afbeeldingsresultaat voor vinkje Meer voor Minder

Chip Performance regelt voor u

Afbeeldingsresultaat voor vinkje Een voertuig naar wens

Afbeeldingsresultaat voor vinkje Levering op kenteken

Afbeeldingsresultaat voor vinkje Transport

Afbeeldingsresultaat voor vinkje BTW afhandeling

Alle door ons geïmporteerde auto’s worden uitgebreid gecontroleerd. Wij lezen de auto’s uit en checken op technische mankementen, zo kunnen wij u verzekeren van een goede aankopen. Voor meerprijs voorzien wij de auto van APK verzekeringen en alle benodigde papieren.

Auto importeren

Heeft u een mooie auto gezien in het buitenland of bent u van plan een nieuwe auto aan te schaffen? Neem dan direct contact met ons op over de mogelijkheden. Dan kunnen wij voor u gaan zoeken wat de perfecte auto voor u is.  Heeft u interesse? Vul dan het contact formulier hiernaast in! In het contact formulier is het van belang om de volgende zaken in te vullen:

Afbeeldingsresultaat voor vinkje In welk voertuig u interesse heeft

Afbeeldingsresultaat voor vinkje De uitvoering

Afbeeldingsresultaat voor vinkje De gewenste kilometer stand

Afbeeldingsresultaat voor vinkje Het budget

  Waar letten wij op?

  Bij het importeren van auto’s is het van belang dat de auto in goede een staat verkeerd. Wij kijken eerst of deze aankoop voordeliger voor u zult uitpakken. Is dit het geval dan kan de zoektocht beginnen. De meest betrouwbare auto markt is Duitsland, hier begint dan ook onze zoektocht. Duitsland heeft enkele wetten die erg voordelig zijn voor het importeren van auto’s. Zo moeten dealers bijvoorbeeld alle informatie die bekend is over de auto verschaffen.

  Bij het kiezen van een geschikt voertuig letten wij op verschillende zaken. Wij vermijden schade voertuigen, deze moeten namelijk na het importeren een schade keuring ondergaan, dit brengt extra kosten met zich mee. Ook kijken we of de volledige onderhoudshistorie aanwezig is. Van de auto’s die voldoen aan deze eisen maken wij een selectie. Deze selectie sluiten wij kort met de klant. Aan de hand van dit gesprek beslissen we welke auto het gaat worden.

  Extra diensten Chip Performance

  Naast het importeren kunnen wij u nog veel extra diensten aanbieden. Zo kunnen we uw geïmporteerde auto voorzien van een chiptuning, dit is interessant voor elke auto. Met behulp van deze tuning heeft uw auto meer vermogen en koppel.

  Motorsport24

  Milltek Actie

  Vermogenstestbank

  Share This