Auto uitlijnen Den Haag

Wilt u graag uw auto uitlijnen in de buurt van Den Haag? Dan zit u goed bij Chip Performance! Naast het vakkundig uitlijnen van alle wielstanden van uw auto kunt u bij Chip Performance ook terecht voor het nauwkeurig uitwegen van uw auto: wij kijken voor u per wiel hoeveel KG er op het betreffende wiel rust. Aan de hand van deze meting kunnen wij onder andere bepalen wat de wieldruk in KG is per wiel, het totale gewicht van uw auto, maar ook het gewicht per zijde en per as van de auto. Chip Performance geef u inzicht in de algehele balans van uw auto én voert indien nodig de aanpassingen op uw auto uit.

Race auto uitlijnen

Chip Performance is expert in het uitlijnen van personenauto’s, maar ook raceauto’s. Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw race auto op dusdanig niveau uit te lijnen zodat deze optimaal kan presteren op circuit. Dit is zelfs per circuit/track aan te passen. Zeker voor een raceauto is het van cruciaal belang dat deze correct is uitgelijnd zodat deze een optimaal weggedrag heeft. Verkeerde uitlijning bij een raceauto kan er namelijk voor zorgen dat de auto verkeerde bandenslijtage, slechte wegligging en onnatuurlijke bewegingen in het stuur op zowel lage als hoge snelheid krijgt.

Over Chip Performance

Chip Performance biedt uiteenlopende services op het gebied van motoren en voertuigen voor particulieren en de agrarische sector: “Een uit de hand gelopen hobby”, dat is in feite de oorsprong van het bedrijf. Het begin van Chip Performance ontstond in het opvoeren van brommers, scooters, crossmotoren en auto’s en nu na 7 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle onderneming.

U kunt bij ons uw auto uitlijnen in Rotterdam, maar u bent ook bij ons in goede handen voor diverse software aanpassingen voor personenwagens, bedrijfswagen, vrachtwagens en landbouwvoertuigen. Onder andere:

  • Chiptuning
  • Eco tuning
  • DSG tuning
  • Roetfilter
  • Snelheidsbegrenzer

Bij Chip Performance ligt de focus op het behalen van extra vermogen (Pk) + extra trekkracht (Nm) gecombineerd met een brandstofbesparing van 10%!

Uw auto uitlijnen?

Wilt u graag uw auto laten uitlijnen door Chip Performance of heeft u vragen over uw auto uitlijnen in Den Haag? Neem dan contact op met Chip Performance: wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en onze tarieven.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.