Auto uitlijnen in Rotterdam

Wilt u graag uw auto uitlijnen in de buurt van Rotterdam? Dan zit u goed bij Chip Performance! Naast het vakkundig uitlijnen van alle wielstanden van uw auto kunt u bij Chip Performance ook terecht voor het nauwkeurig uitwegen van uw auto: wij kijken voor u per wiel hoeveel KG er op het betreffende wiel rust. Aan de hand van deze meting kunnen wij onder andere bepalen wat de wieldruk in KG is per wiel, het totale gewicht van uw auto, maar ook het gewicht per zijde en per as van de auto. Chip Performance geef u inzicht in de algehele balans van uw auto én voert indien nodig de aanpassingen op uw auto uit.

Race auto uitlijnen

Bij Chip Performance bent u op de juiste plek als u op zoek bent naar een bedrijf dat voor u uw raceauto kan uitlijnen. Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw race auto op dusdanig niveau uit te lijnen zodat deze optimaal kan presteren op circuit. Dit is zelfs per circuit/track aan te passen. Het is van cruciaal belang een raceauto altijd correct uit te lijnen zodat deze een optimaal weggedrag heeft. Verkeerde uitlijning bij een raceauto kan er namelijk voor zorgen dat de auto verkeerde bandenslijtage, slechte wegligging en onnatuurlijke bewegingen in het stuur op zowel lage als hoge snelheid krijgt.

Over Chip Performance

Chip Performance is hét bedrijf voor allerlei services op het gebied van motoren en voertuigen voor particulieren en de agrarische sector: “Een uit de hand gelopen hobby”, dat is in feite de oorsprong van het bedrijf. Het is allemaal begonnen met het opvoeren van brommers, scooters, crossmotoren en auto’s, waar na 7 jaar het bedrijf is uitgegroeid tot een succesvolle onderneming.

U kunt bij ons uw auto uitlijnen in Rotterdam, maar u bent ook bij ons in goede handen voor diverse software aanpassingen voor personenwagens, bedrijfswagen, vrachtwagens en landbouwvoertuigen. Wij bevinden ons in Maasdijk, dit is in de omgeving van Rotterdam en Den Haag.
Onder andere:

  • Chiptuning
  • Eco tuning
  • DSG tuning
  • Roetfilter
  • Snelheidsbegrenzer

Bij Chip Performance ligt de focus op het behalen van extra vermogen (Pk) + extra trekkracht (Nm) gecombineerd met een brandstofbesparing van 10%!

Contact opnemen

Heeft u vragen over uw auto uitlijnen in Rotterdam? Of wilt u graag gebruik maken van een van onze diensten? Neem dan contact op met Chip Performance: wij helpen u graag!