Brandstofbesparing chiptuning

Brandstofbesparing d.m.v. chiptuning? Dan bent u bij Chip Performance op het juiste adres! Wij herprogrammeren voor u de software zodat uw auto op een veilige manier zuiniger rijdt én over meer vermogen beschikt. Chiptuning is het optimaliseren van de programma’s, die aan de hand van vele parameters (gemeten waarden), het motormanagement vormen en waardoor er wordt gezorgd voor brandstofbesparing en uw auto tegelijkertijd meer trekkracht en PK’s heeft. Chiptuning is bij Chip Performance ook mogelijk voor allerlei landbouwvoertuigen.

Brandstofbesparing en meer vermogen

Chip Performance zorgt voor brandstofbesparing van uw auto door op een veilige manier chiptuning toe te passen. U krijgt bij Chip Performance altijd een uitstekende service, wat wil zeggen dat wanneer uw autodealer een software update doet – waardoor onze chiptuning software wordt overschreven – wij een gratis update doen van de chiptuning software. Zo kunt u blijvend genieten van brandstofbesparing d.m.v. chiptuning. Tevens krijgt u bij ons garantie op de motor en de aandrijflijn, welke bij ons tot wel drie jaar geheel gratis zijn. Hierdoor kunt u op een veilige manier zo lang mogelijk genieten van een brandstofbesparende auto.

Over brandstofbesparing van Chip Performance

De oorsprong van Chip Performance ligt bij het opvoeren van brommers, scooters, crossmotoren en auto’s… Eigenlijk is het een uit de hand gelopen hobby dat is uitgegroeid tot een succesvol bedrijf welke software aanpassingen kan uitvoeren voor personenwagens, bedrijfswagen, vrachtwagens en landbouwvoertuigen. De focus van Chip Performance ligt op het behalen van extra vermogen (Pk) + extra trekkracht (Nm) gecombineerd met een brandstofbesparing van 10%! Naast uw auto te laten tunen, kunt u bij Chip Performance ook terecht voor software aanpassingen zoals:

  • Eco tuning
  • DSG tuning
  • Roetfilter
  • Snelheidsbegrenzer

Interesse?

Heeft u interesse in onze diensten van brandstofbesparing door chiptuning? Neem dan via het contactformulier contact op met Chip Performance, dan informeren wij u graag over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van chiptuning voor uw auto of landbouwvoertuig(en). Wij zijn u graag van dienst!