Chiptuning trekker

Heeft u een landbouw- of boerenbedrijf en zoekt u een manier waarop uw trekkers meer vermogen kunnen krijgen of zuiniger kunnen rijden? Dan bent u in goede handen bij Chip Performance. Wij kunnen met onze software landbouwmachines, rupskranen, mobiele kranen, shovels en zelfrijdende veevoermengwagens voorzien van chiptuning en bieden ook software aan voor chiptuning bij uw trekker.

Chiptuning in agrarische sector

Bij Chip Performance voorzien wij uw landbouwmachines van extra vermogen, extra trekkracht en een brandstofbesparing van 10% op een veilige manier. Wanneer u één van uw trekkers wilt laten voorzien van chiptuning, zit u goed bij Chip Performance. Wij kunnen, eventueel met behulp van een waterrem of dynamometer, de software herschrijven naar uw wensen en eisen. Vaak is dit om het turbogat kleiner te maken en/of om meer vermogen te creëren bij een lager toerental en dit constant vast te houden. Bij ons krijgt u de hoogst mogelijke service: met onze chiptuning voor uw trekker krijgt u standaard motorgarantie en software update garantie. Deze services zijn bij Chip Performance tot wel drie jaar geheel gratis zodat u op een veilige en zo lang mogelijke manier kunt genieten uw voertuig met chiptuning.

Ook voor ecotuning kunt u bij ons terecht. Dit is een brandstofbesparing voor uw landbouwvoertuig, oplopend tot 15%. Ecotuning is een afgeleide van chiptuning, waarbij de focus ligt op de brandstofbesparing van de trekker zonder de winst van extra vermogen of koppel. Ecotuning wordt uitgevoerd rechtstreeks in het motormanagement systeem van het landbouwvoertuig. Dit gebeurt om een optimaal resultaat te bereiken. Chip Performance maakt tevens nooit gebruik van een externe module of tuningbox welke zeer schadelijk is voor de motor op langere termijn.

Over Chip Performance

Chip Performance is ontstaan uit een uit de hand gelopen hobby. Zeven jaar geleden is het allemaal begonnen met het opvoeren van brommers, scooters, crossmotoren en auto’s waardoor Chip Performance is uitgegroeid tot een succesvolle onderneming welke software aanpassingen kan uitvoeren voor personenwagens, bedrijfswagen, vrachtwagens en landbouwvoertuigen zoals chiptuning van uw trekker. De focus ligt op het behalen van extra vermogen (Pk) + extra trekkracht (Nm) gecombineerd met een brandstofbesparing van 10%!

Chiptuning van uw trekker?

Bent u ondernemer in de agrarische sector en heeft u interesse in chiptuning van uw trekker of een van uw andere landbouwvoertuigen? Neem dan contact op met Chip Performance en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij informeren uw graag over wat wij voor u kunnen betekenen.