Met paint wrap personaliseren en beschermen wij uw auto. Paintwrap is een onderdeel van Chip Performance. In een partnerschap met MV Schadeherstel bieden wij peelable paint aan. Wij streven ernaar om een totaal concept aan te bieden aan onze klanten. Wij tunen niet zomaar auto’s, we verwezenlijken uw wensen om zo uw droom-auto te creëren. De lak die op uw auto wordt gespoten is gemakkelijk te verwijderen. Het geeft de visuele uitstraling van een echte lak, maar heeft eigenschappen van een wrap. Dit is de perfecte combinatie voor uw auto.

Wat is paint wrap of vloeibare ppf?

Paint Protection film (PPF) wordt al jaren gebruikt in de auto-industrie. Paint Protection Film is een blanke film die uw voertuig tegen steenslag beschermt en zo uw lak mooi houdt. Wij bieden u vloeibare PPF. Deze coat wordt exact hetzelfde aangebracht als een normale laklaag, maar heeft de eigenschappen van een wrap. Paint wrap kan namelijk ten alle tijden verwijderd worden. Het combineert de beste eigenschappen van beide werelden om zo het perfecte eindresultaat te creëren. Wat veelal voorkomt bij PPF is dat snijranden zichtbaar blijven. Bij Paint wrap is dit niet het geval, want het heeft dezelfde afwerking als een normale lak.

Paint wrap met PPF

Met Paint wrap brengen we de PPF naar een geheel nieuw niveau. Door de voordelen van PPF te combineren met de voordelen van lak wordt het ultieme resultaat gerealiseerd. De vloeibare Paint Protection Film, die droogt tot een taaie sterke film, wordt aangebracht op de impact gebieden om de lak van het voertuig te beschermen. Het kan worden aangebracht op de voorbumper, motorkap, zijspiegels, spatborden, deuren of het hele voertuig. Na het aanbrengen van Paint Wrap is uw voertuig beschermd tegen Uv-straling, zandstralen, steenslag, insecten en andere objecten die schade kunnen aanbrengen aan uw lak. Standaard wordt de coating transparant geleverd. Het is echter mogelijk om de lak te personaliseren. Aan de coating kunnen kleuren worden toegevoegd, dit kan variëren van simpele kleuren tot kleuren met een pearlescent.

Maak een afspraak bij Chip Performance

Als u nog vragen heeft, of graag een afspraak wilt maken, neem dan contact op via
+31 (0) 174 – 23 56 50. Of laat een bericht achter via ons contactformulier. Naast dat wij u kunnen helpen met carwrapping, heeft u bij ons ook de mogelijkheid tot chiptuning of het laten checken van uw auto op de vermogenstestbank.

Share This