Over ons.

Paintwrap is een onderdeel van Chip Performance. In een partnerschap met MV Schadeherstel bieden wij peelable paint aan. Wij streven ernaar om een totaal concept aan te bieden naar onze klanten. Wij tunen niet zomaar auto’s. Wij verwezenlijken de wensen van een klant om zo hun droom auto te prepareren.

Met paint wrap kunnen wij uw auto beschermen en personaliseren. De lak die op uw auto word gespoten is verwijderbaar. Het geeft de visuele uitstraling van een echte lak maar heeft eigenschappen van een wrap. Dit is de perfecte combinatie voor uw automobiel.

Paint Protection film (PPF) wordt al jaren gebruikt in de automotive industrie. Paint Protection film is een blanke film die uw voertuig tegen steenslag beschermd en zo uw lak mooi houd. Wij bieden u vloeibare PPF. Deze coat wordt exact hetzelfde aangebracht als een normale laklaag maar heeft de eigenschappen van een wrap. Paint wrap kan namelijk ten alle tijden verwijderd worden. Paint wrap combineert de beste eigenschappen van beide werelden om zo het perfecte eindresultaat te creëren. Wat veelal voorkomt bij PPF is dat snijranden zichtbaar blijven. Bij Paint wrap is dit niet het geval, Paint wrap heeft namelijk de zelfde afwerking als een normale lak.

Met Paint wrap brengen we de PPF naar een geheel nieuw niveau. Door de voordelen van PPF te combineren met de voordelen van lak word het ultieme resultaat gerecreëerd. De vloeibare PPF die droogt tot een taaie sterke film kan worden aangebracht op de impact gebieden om de lak van het voertuig te beschermen. Het kan worden aangebracht op de voorbumper, motorkap, zijspiegels, spatborden, deuren of het hele voertuig. Na het aanbrengen van Paint Wrap is uw voertuig beschermd tegen Uv-straling, zandstralen, steenslag, insecten en andere objecten die schade kunnen aanbrengen aan uw lak.

Standaard word de coating transparant geleverd. Het is echter mogelijk om de lak te personaliseren. Aan de coating kunnen kleuren worden toegevoegd, dit kan variëren van simpele kleuren tot kleuren met een pearlescent.