Race auto huren

Heeft u ook wel eens gedroomd van zelf rijden in een race auto of drift auto? Dan hebben wij goed nieuws voor u en alle anderen die zelf een willen ervaren hoe het is om in een raceauto te rijden. Bij ons kunt u nu een race auto huren! Of wat dacht u er van om uw familie of vrienden verrassen met een prachtig cadeau? Als deze ook zo dol is op actie en snelheid dan zit u met een gehuurde raceauto helemaal goed!

Wij houden van de autosport. Race en rally auto’s zijn prachtige voertuigen maar niet iedereen had de mogelijkheid om dit zelf te ervaren. Wjj delen graag de ervaring met iedereen die ook eens in een stoere race auto wil rijden! Pak deze unieke kans en gun uzelf of uw vrienden en familie deze onvergetelijke ervaring!

  Raceauto verhuur van Chip Performance

  Wij doen allerlei autotuning of chiptuning werkzaamheden voor klanten, maar wil nu iets extra’s bieden in de vorm van autoverhuur, met name snelle auto’s. Wij hebben een eigen team dat al jaren actief is op het gebied van races op verschillende circuits in Nederland, België en Duitsland.

  Team Chip Performance rijdt deze races in een BMW M3 E90. Op onze website kunt u volgen hoe onze coureurs de races ervaren. Om u ook zo’n ervaring te bezorgen, kunt u vanaf nu bij ons volledig geprepareerde circuit-, drift- en cup raceauto’s huren. Al onze auto’s zijn opgebouwd volgens de circuit-eisen.

  Wij leveren op aanvraag race auto’s en rally auto’s op de door u gewenste locatie zoals circuits, onderhouden de auto’s ter plekke en zorgen we achteraf dat u er geen omkijken meer naar heeft en dat u na kunt genieten van uw race-ervaring. Onze specialisten staan die dag volledig tot uw beschikking!

  Race auto huren

  Huur onze race en drift auto’s

  De verhuurde raceauto’s kunnen onder meer worden ingezet tijdens trackdays, racecursussen, KNAF licentiedagen, DNRT, Endurance races of voor het driften. Een raceauto huren kan bijvoorbeeld ook een manier zijn om eerst een tijdje proef te rijden voordat u een race auto aanschaft. Ook kunt u voor een heel seizoen een auto huren. Zo kunt u zich focussen op uw resultaten zonder rompslomp.

  Rally of raceauto huren?

  Heeft u interesse om een raceauto of rally auto te huren bij Chip Performance autoverhuur? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen;

  Tel: +31 (0) 174 23 56 50
  Email: info@chipperformance.nl