Race auto huren

Heeft u ook wel eens gedroomd van zelf rijden in een race auto of drift auto? Dan heeft Chip Performance heel goed nieuws voor u en alle andere stoere mannen en vrouwen die zelf achter het stuur van een race of rally auto willen kruipen. Bij Chip Performance kunt u nu een race auto of rally auto huren! Of wat dacht u van uw beste vriend, vader, partner of broer verrassen met een heel tof cadeau? Als de persoon in kwestie ook zo dol is op actie en hoge snelheden, zit u met een gehuurde rally of race auto helemaal goed! Chip Performance houdt van de autosport. Het zijn prachtige voertuigen, maar die waren tot nu toe lang niet voor iedereen bereikbaar. Chip Performance deelt graag de ervaring om in een stoere race auto te kunnen rijden! Dus pak deze kans en gun uzelf of een ander deze gave ervaring!

Bij team Chip Performance huren

Chip Performance doet allerlei autotuningswerkzaamheden voor klanten, maar wil de markt nu iets extra’s bieden naast de huidige services. Chip Performance heeft een eigen team dat al jaren deelneemt aan verschillende races op circuits in Nederland, België & Duitsland. Team Chip Performance rijdt de races in een BMW M3 E90 en op onze website kunt u volgen hoe onze coureurs de races ervaren. Om u ook zo’n ervaring te bezorgen, kunt u vanaf nu volledig geprepareerde circuit-, drift- en cup raceauto’s bij ons huren. Al onze auto’s zijn opgebouwd volgens de circuit eisen. Wij leveren op uw aanvraag race auto’s en rally auto’s op de gewenste locatie (zoals circuits), onderhouden de auto’s ter plekke en we zorgen achteraf dat u er geen omkijken meer naar heeft en dat u kunt nagenieten van uw topervaring. Onze specialisten staan die dag compleet voor jou klaar!

Maak gebruik van onze race en drift auto’s

De verhuurde auto’s kunnen onder meer worden ingezet tijdens trackdays, racecursussen, KNAF licentiedagen, DNRT, Endurance races of voor het driften. Een raceauto huren kan bijvoorbeeld ook een betaalbare manier zijn om eerst een tijdje te proefrijden, voordat u een raceauto koopt. U kunt ook voor een heel seizoen een auto bij ons huren. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u zich focussen op uw resultaten.

Meer informatie

Heeft u interesse om een race auto of rally auto bij Chip Performance te huren? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te mailen of te bellen naar +31 (0) 174 23 56 50. We bieden u en anderen graag de ervaring van uw leven!

Share This