Raceauto Huren

Wie zijn wij?

Een raceauto huren doet u bij Chip Performance!
Team Chip Performance bestaat uit vaardige en gepassioneerde autoliefhebbers.

Als team streven wij er naar om de best mogelijke raceauto’s te bouwen en onderhouden zodat u zonder zorgen kunt genieten van het racen

Wat doen we?

Het modificeren en afstellen van (race)auto’s is onze core business. Daarnaast zijn wij ook wereldwijd bereikbaar via onze webshop.

De laatste jaren zijn wij stap voor stap de racewereld binnengekomen en zijn wij ondertussen een gevestigde naam op menig circuit.

Wat bieden we?

Onze raceauto’s zijn voorzien van de beste onderdelen en zijn zorgvuldig afgesteld.

In combinatie met onze track-side assistance hoeft u zich tijdens een racedag op geen enkele manier zorgen te maken. Ook zorgen wij voor uitgebreide catering en een fijne sfeer in de pitbox.

De volgende trackday - Circuit Zandvoort
  • 00 days
  • 00 hours
  • 00 minutes
  • 00 seconds
Chiptuning

Mercedes AMG GT4 – Raceauto huren

Deze Mercedes-Benz AMG GT4 is een volwaardig volbloed raceauto.

Met zijn 4.0L twin-turbo V8 en sequentiële versnellingsbak laat dit monster je geen moment tot rust komen.

Door zijn volledig carbon constructie is deze AMG GT bijna niet meer te vergelijken met zijn gelijknamige straat-legale uitvoering.

Dichterbij een professionele race-ervaring dan dit komt het niet.

 

Meer informatie ->

P90401270-lowRes

BMW F87 M2 CS Racing – Raceauto huren

Voorzien van FIA gekeurde rolkooi.

BMW S55B30 Twin Turbo 6-in-lijn motor.

BMW DCT 7-versnellingsbak met schakelflippers.

Sachs Motorsport verstelbare ophanging.

AIM MXG 1.2 motorsport dash logger met kleurendisplay.

Schroth zespunts veiligheidsgordels.

Meer informatie ->

bmw-e92-m3-chip-performance-1-min

BMW E92 M3  – Raceauto huren

Voorzien van FIA gekeurde rolkooi.

Moton competitie-onderstel, in hoogte, rebound en hardheid instelbaar met verstelbare camberplates.

Grotere remmen (AP-racing) met 6-pots remklauwen en Pagid remblokken voor maximale remkracht en balans, gepaard met race-ABS.

Lichtgewicht vliegwiel met race koppeling.

Sequentiële versnellingsbak met 5 verzetten.

 

Meer informatie ->

BMW E46 M3 huren

oscar-m3-2

De BMW E46 M3 is nu al een legendarische auto. Met de motor voorin en de aandrijving op de achterwielen is deze wagen perfect in balans. Gecombineerd met de aerodynamische modificaties resulteert dit in een auto die ontzettend strak op de weg ligt. Perfect voor de rijder met wat ervaring onder de riem die opzoek is naar zijn volgende uitdaging.

 

Meer informatie ->

BMW E46 Compact M3 huren

5d4_0392

De BMW E46 Compact is een wendbare, lichte wagen die perfect is om op het circuit de competitie achter te laten. De BMW E46 Compact van Chip Performance is uitgerust met een soepele, krachtige en hoogtoerige S54 6-in-lijn motor met 360PK en 400Nm. In combinatie met het geringe gewicht is dit de formule om plezier te hebben op de racebaan!

 

Meer informatie ->

BMW E46 328i verhuur

huur-coupe-328i-chip-performance-16

De BMW E46 Coupé is de auto om goed in te leren sturen. De krachtige en felle 6-in-lijn in het vooronder, gepaard met achterwielaandrijving is hét recept voor plezier. Met 215PK en 320Nm die wordt losgelaten op de 18″ semi-slicks zal deze BMW E46 u het vertrouwen geven om iedere bocht op het circuit met plezier en zekerheid aan te kunnen vallen.

 

Meer informatie ->

BMW E46 325i Compact verhuur

trackday-11-12-2021-065-min

Onze BMW e46 325i Compact is een geweldige wagen om de kneepjes van het race-vak in te leren. Met voldoende vermogen om goed mee te komen op het circuit en met rijeigenschappen om van te dromen is dit de perfecte instapper. De wagen is uitgerust met alle benodigde onderdelen om een capabel circuitwapen te zijn.

 

Meer informatie ->

Variatie in locatie en circuits

Gedurende het raceseizoen bieden wij de mogelijkheid om op veel verschillende circuits in verscheidene Europese landen te rijden. Zo doen we onder andere verschillende circuits in Nederland, België, Duitsland, Spanje en Portugal aan.

Alle circuits zijn anders en hebben hun eigen unieke uitdaging. Denk aan ‘Het Scheivlak’ op Circuit Zandvoort, ‘Eau Rouge’ op Circuit du Spa-Francorchamps of de lastig te perfectioneren chicanes op Circuit Zolder.

Zo kunt u bij ons een raceauto huren op Zandvoort, maar is het bijvoorbeeld ook mogelijk een raceauto te huren voor op Spa-Francorchamps, Assen of zelfs de Nürburgring!

Hieronder een overzicht van een aantal circuits die wij dit jaar zullen bezoeken, en waar wij u de mogelijkheid bieden zelf rond te rijden in een van onze raceauto’s!

Circuit Zandvoort – Nederland

Een klassiek en bekend circuit midden in de duinen van Zandvoort. Een echte aanrader voor de Nederlandse motorsport-fan! Bij ons kunt u een raceauto / meerdere raceauto’s huren om op Zandvoort te kunnen rijden.

Spa-Francorchamps – België

Misschien is Spa-Francorchamps het meest bekende circuit ter wereld. Met 100m hoogteverschil en 20 bloedstollende bochten is dit een circuit wat op iedereen zijn bucketlist moet staan! Huur bij ons een raceauto en ervaar het zelf!

Nürburgring – Duitsland

Dit circuit staat al decennia lang bekend als “De groene Hel”. Met een totale lengte van meer dan 22 kilometer is deze baan een uitdaging van jewelste. Ook het zogenaamde “GP-Strecke” is ontzettend uitdagend om te rijden!

TT Circuit Assen – Nederland

Dit circuit in Drenthe wordt voornamelijk gebruikt voor Motorfietsraces en staat in die wereld bekend als “The Cathedral of Speed”. Ook met een racewagen kunt u hier een prachtige rondetijd neerzetten. Neem contact met ons op over de mogelijkheden van een raceauto huren op Assen!

Circuitpark Meppen – Duitsland

Racepark Meppen is een racecircuit in Duitsland ongeveer 40 kilometer ten oosten van Emmen. Het gehele circuit heeft een lengte van 2300 meter met een Ovalbaan van 1000 meter en van 400 meter. Racepark Meppen is een uniek circuit met uitdagende bochten.

Circuito MonteBlanco – Spanje

Deze prachtige baan in het zuiden van Spanje biedt 26 verschillende lay-outs om op te racen, elk met hun unieke uitdagingen. Met een lengte van 4,43Km en 18 bochten hoeft u zich geen moment te vervelen wanneer u in uw raceauto over dit prachtige circuit raast!

Circuit de Portimão – Portugal

Een hypermodern Motorsportpark in het zuiden van het prachtige Portugal. Met een kostenplaatje van €200 miljoen is dit circuit uitgerust met de meest moderne faciliteiten. De combinatie van het hoogteverschil en de lastige bochten maken dit circuit een echte uitdaging!

Circuit Zolder – België

Zolder was de locatie voor de Belgische Formule 1 Grand Prix tussen 1973 en 1982. Een klassiek circuit met een rijke historie en bekende, uitdagende chicanes. Langs het gehele circuit liggen hoge curbstones die het u extra lastig zullen maken bij het in- en uitsturen van de bochten.

Hockenheimring – Duitsland

Vroeger was de Hockenheimring een van de snelste circuits ter wereld. Vanwege veiligheidsredenen is het circuit rond de wissel van het millennium compleet vernieuwd. Nu staat dit circuit bekend als een technische baan met een van de langste bochten ter wereld! (Bocht 5).

Raceauto instructie en begeleiding

Naast het assisteren bij een raceauto huren kan Chip Performance / Motorsport24.nl u een totaalbegeleiding aanbieden van beginner tot gevorderde. Zelfs als u uw racelicentie wilt behalen kunnen wij dit voor u verzorgen.

Ook de verdere ontwikkeling na het behalen van uw racelicentie is een mogelijkheid. De begeleiding die wij aanbieden is letterlijk van A tot Z.

Denk hierbij onder andere aan:

– Racekleding, helm & HANS systeem.
– Instructie voor de beginnende en gevorderde coureur.
– Data analyse in combinatie met beeld en 1 op 1 instructie.
– Aankoop en/of ombouw van uw raceauto.
– Nalopen van uw huidige raceauto op verbeteringen en regulier onderhoud.

Raceauto Voertuig Transport

Wanneer u een bij ons een raceauto komt huren, of er een bij ons in de stalling hebt staan, dan kunnen wij het transport van de wagen naar en van het circuit volledig verzorgen.

Sindskort hebben wij ons wagenpark uitgebreid met twee trekker-trailer combinaties om de auto’s van onze klanten en onszelf veilig en efficiënt te kunnen vervoeren.

Zo hoeft u zich op geen enkele manier te bekommeren over eventuele logistieke uitdaging met betrekking tot het vervoeren van uw racewagen en kunt u optimaal genieten van het rijden op het circuit.

Trackside Support

Raceauto huren met een snelle pitstop?

Onze monteurs staan ook naast de racebaan voor u klaar! Wij bieden optioneel volledige trackside-support aan voor onze klanten.

Dit houdt in dat onze kundige techneuten uw auto volledig in de gaten zullen houden gedurende uw trackday zodat u optimaal kunt genieten van het rijden.

Bandenspanningen controleren, brandstof bijvullen, eventuele benodigde reparaties binnen de kortste keren afronden – onze monteurs verzorgen het allemaal!

Raceauto verhuur voor Incentives / Bedrijfsuitjes

Team Chip Performance kan ook uw incentives en/of bedrijfsuitjes organiseren. In overleg horen wij graag uw wensen en kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Uiteraard zullen wij u en uw consorten de gehele dag ondersteunen met racebegeleiding, technische support, catering en een gezonde dosis gezelligheid.

Met onze professionele ondersteuning wordt de race-ervaring voor bestuurders van elk kaliber mogelijk gesteld. Naast de adrenaline inducerende ervaring zult u ook veel leren over voertuigbeheersing en het volgen van de racelijnen.

Op zoek naar meer spanning?

Naast circuit racen bieden wij ook de mogelijkheid om driftcursussen te volgen. Geïnteresseerd? Stuur een email met uw eisen en wensen naar ‘verkoop@chipperformance.nl’ voor meer informatie!

Catering

Autoracen is hard werken – en net als de raceauto heeft de bestuurder ook voldoende brandstof nodig.

Om deze reden verzorgen wij de gehele dag de catering wanneer u bij ons een raceauto komt huren. In de pitbox is er voor alle gegadigden het benodigde eten en drinken beschikbaar.

In de middagpauze zorgen wij voor een aantal heerlijke warme hapjes en kunt u samen met het complete team van een welverdiende en gezellige lunch genieten.

Wanneer het einde van de dag aanbreekt nodigen wij u uiteraard graag uit voor een afsluiter onder het genot van een drankje en een hapje. Met zijn allen zullen we de dag en uw ervaring bespreken om vervolgens af te sluiten en de dag af te ronden.

Aankomende evenementen: