Chiptuning Mercedes

Bent u eigenaar van een Mercedes en bent u op zoek naar een bedrijf dat chiptuning bij uw Mercedes kan toepassen? Schakel dan de hulp in van Chip Performance: wij zijn de specialist in het herprogrammeren van de software in uw auto zodat uw Mercedes op een veilige manier zuiniger rijdt én over meer vermogen beschikt. Kort gezegd is chiptuning het optimaliseren van de programma’s, die aan de hand van vele parameters (gemeten waarden), het motormanagement vormen. Hierdoor gaat uw Mercedes zuiniger rijden en heb je deze meer trekkracht en PK’s.

Chip Performance
Oud Camp 5 3155 DL Maasland / Nederland
0174–235650
info@chipperformance.nl

Chiptuning van uw Mercedes bij Chip Performance

Chiptuning van een MercedesKiest voor u voor chiptuning van uw Mercedes bij Chip Performance? Dan bent u in goede handen: bij ons staat veiligheid voorop en geniet u van een uitstekende service, ook na het tunen van uw auto. Dit betekent dat wij gratis een update doen van de chiptuning software, wanneer uw autodealer een software update doet, waardoor onze chiptuning software wordt overschreven. Op deze manier u blijvend genieten van de voordelen van Mercedes chiptuning.

Wij willen dat u geniet van een optimale service: u krijgt bij ons garantie op de motor en de aandrijflijn en zijn tot wel drie jaar geheel gratis.

Over Chip Performance

Chip Performance is ooit begonnen als een hobby in het opvoeren van brommers, scooters en auto’s. Nu zeven jaar later, is Chip Performance een succesvolle onderneming en mag zij zichzelf met recht specialist in mercedes chip tuning noemen. Wij kunnen software aanpassingen uitvoeren voor personenwagens, bedrijfswagen, vrachtwagens en landbouwvoertuigen. Onze focus ligt vooral bij het creëren van extra vermogen (PK), extra trekkracht (Nm) gecombineerd met een brandstofbesparing van 10%! Wij bevinden ons in Maasdijk, dit is in de omgeving van Rotterdam en Den Haag.

Naast chiptuning van uw Mercedes, kunt u bij ons ook terecht voor diverse software aanpassingen zoals:

Contact opnemen voor tuning van uw Mercedes

Wilt u ook een Mercedes met meer vermogen en tegelijkertijd genieten van brandstofbesparing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan informeren wij u graag over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Mercedes chiptuning. U bent ook welkom voor chiptuning van andere auto’s en voertuigen uit de agrarische sector.