Ons bedrijf

Onze services

Ecotuning

Ecotuning is een techniek die gericht is op het optimaliseren van de motorprestaties van voertuigen om zowel brandstofefficiëntie als milieuvriendelijkheid te verbeteren.

Vermogenstestbank

Onze vermogenstestbank wordt gebruikt om de prestaties van een motor te meten, inclusief vermogen en koppel, onder gecontroleerde omstandigheden.

Foutcodes

Wij lossen uw foutcodes op of kunnen deze uitschrijven. Zijn deze foutcodes niet op te sporen en niet te resetten, dan kunnen wij bijna alle foutcodes weg programmeren.

Onderhoud

Voor onderhoud aan uw BMW, Mercedes en VAG bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar voor al het onderhoud aan uw auto.

Walnutblasting

Chip Performance beschikt over speciale apparatuur (Walnut Blaster) waardoor de inlaatkanalen volledig gestraald en schoongemaakt worden.

 

Diagnose

Wij identificeren en analyseren problemen aan uw auto, storingen of defecten in systemen van uw voertuig met diagnose apparatuur.

Chip Performance

Bij Chip Performance vindt u een uitgebreide selectie hoogwaardige auto-onderdelen in onze showroom, waaronder velgen, turbo-upgrades, uitlaatsystemen, luchtfilters en meer, allemaal van gerenommeerde merken zoals Akrapovic, Brembo en Milltek. Of u nu op zoek bent naar verbeterde prestaties, een sportiever geluid of een unieke uitstraling voor uw voertuig, wij hebben de juiste producten voor u.

Showroom

Onze showroom biedt niet alleen een ruim assortiment aan onderdelen, maar ook een professionele werkplaats waar onze deskundige monteurs uw gekozen onderdelen kunnen monteren met behulp van de nieuwste apparatuur. Of u nu kiest voor zelfmontage of voor onze montageservice, wij zorgen ervoor dat uw auto de upgrade krijgt die hij verdient.

Wachtruimte

In onze luxe wachtruimte kunt u ontspannen terwijl wij aan uw auto werken. Geniet van een heerlijke kop koffie uit onze koffiebonenautomaat terwijl u gratis gebruikmaakt van onze wifi. Voor degenen die wat meer spanning willen, hebben we zelfs een racesimulator waar u kunt genieten van realistische races op beroemde circuits over de hele wereld.

Werkplaats

Onze werkplaats, met een oppervlakte van 600 m² en voorzien van ultramoderne apparatuur, is perfect uitgerust voor alles wat uw auto nodig heeft, van regulier onderhoud tot geavanceerde diagnose en tuning. Met gespecialiseerde apparatuur zoals een rookmachine voor lekdetectie en uitleesapparatuur met scoopfuncties voor elektrische storingen, kunnen we snel en nauwkeurig problemen identificeren en oplossen.

Dyno

Bovendien beschikken we over een Dynorace 4WD HLS dyno, waarmee we het vermogen van uw auto kunnen meten, diagnoses kunnen stellen en chiptuning kunnen uitvoeren voor optimale prestaties. Of u nu de oorspronkelijke kracht van uw voertuig wilt meten, de motor wilt afstemmen voor betere prestaties of softwarematige aanpassingen wilt laten uitvoeren, ons ervaren team staat voor u klaar om aan al uw behoeften te voldoen.

Chip Performance

Kortom, bij Chip Performance streven we ernaar om uw auto-ervaring te verbeteren door hoogwaardige producten te leveren, professionele montage- en tuningservices aan te bieden en een comfortabele omgeving te creëren waar u kunt ontspannen terwijl wij voor uw auto zorgen.

Neem contact op voor
tuning & onderhoud

Bel voor meer informatie

+31 174 235650