Deprecated: preg_match_all(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /home/chip/domains/chipperformance.nl/public_html/wp-includes/media.php on line 1839

Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /home/chip/domains/chipperformance.nl/public_html/wp-includes/formatting.php on line 3506

Deprecated: preg_match_all(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /home/chip/domains/chipperformance.nl/public_html/wp-includes/media.php on line 1839

Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /home/chip/domains/chipperformance.nl/public_html/wp-includes/formatting.php on line 3506

Showroom

In onze showroom bij Chip Performance kunt u kiezen uit een ruim assortiment onderdelen voor uw auto zoals velgen, turbo upgrades, uitlaatsystemen, luchtfilters, downpipes, verlagingsveren, schoefsets en diverse motorsport onderdelen.

Wij hebben een breed aanbod van A- merken en leveren alleen de beste kwaliteit voor de juiste prijs. U kunt ervoor kiezen om onderdelen zelf te monteren of wij kunnen dit monteren in onze professionele werkplaats van 600m² met de nieuwste apparatuur!

Een greep uit de merken waar wij officieel dealer van zijn:

Uitlaatsystemen: Akrapovic, Milltek, FI Exhaust, Capristo, Supersprint, HMS
Turbo upgrades: Gottuned, TTE,
Verlaging & Schokbrekers: KW, AST, Intrax, Bilstein, Eibach
Remmen: Brembo, Ap-racing
Inlaatsystemen: Eventuri, Injen, BMC, K&N, Wagner
Velgen: Vossen, Z-Performance, Rotiform, Yido, Rohanna, HRE, BBS, Vorsteiner
Splitter, diffusers & bodykits: Vorsteiner, Techart, Carbon, Revozport, Hamann, 3DDesign

Heeft u een ander item gezien van een ander merk en staat dit niet bij ons op de site? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. Vaak kunnen wij alle merken leveren!

Wachtruimte

Chip performance beschikt over een luxe wachtruimte waar u kunt wachten op uw auto terwijl wij er mee bezig zijn. Als dit nu gaat om een tuning of het monteren van een uitlaatsysteem, alles is mogelijk. We hebben een goede koffiebonen automaat waarbij we u alle soorten koffie, cappuccino en chocomel kunnen aanbieden.

Onze ruimte beschikt over gratis Wifi. Sinds kort beschikken wij ook over een echte SIM ( Vesaro Sim ) voorzien van de meest realistische games. Wilt u tijdens het wachten een rondje over diverse circuits knallen op Zandvoort, Spa of Catalunya net zoals Max Verstappen? Bij ons kan het!

Werkplaats

Wij beschikken over een ruime werkplaats van 600M2 met daarbij nog 2 verdiepingsvloeren van 200m² pst voor het stallen van auto’s en onderdelen. Daarnaast hebben wij aparte ruimtes voor de dyno ( testbank ), wrappen, detailen, diagnose-stellen, softwaretuning en mechanische aanpassingen.

Er word bij ons nooit bespaard op onze werkplaats. Alleen met het beste gereedschap kunnen wij snel en effectief werken en diagnose stellen. Onze werkplaats apparatuur is van het italiaanse topmerk Ravaglioli. De 2 – koloms hefbruggen zijn voorzien van Ultra lage opname punten om auto’s zoals Mercedes, Porsche, Ferrari & Lamborghini probleemloos de hoogte in te krijgen zonder kans op beschadigingen.

Onze state of the art banden de-montagemachine en balanceermachine zijn tevens van Ravagliolo waarbij we met de grootste zorg uw banden en velgen kunnen wisselen tot wel 32”.

Werkplaats

In onze werkplaats kunnen wij uw auto volledig onder handen nemen. Of het nu gaat om een beurt, uitlaatsysteem vervangen, walnutblasting, of het reviseren van uw motor, wij kunnen alles aanbieden van A t/m Z.

Diagnose stellen behoort tegenwoordig ook tot de orde van de dag. Bij een onjuiste diagnose kost het vaak een hoop geld en tijd. Vaak worden er onderdelen vervangen wat helemaal niet had nodig had geweest als er gelijk juist gehandeld was. Hiervoor beschikken wij over diverse specialistische apparatuur zoals:

  • Een Rookmachine om lekkage op te sporen in het inlaat of uitlaattraject.
  • Uitleesapparatuur met scoop functies voor diverse elektrisch storingen.
  • Originele diagnose software van VAG ( odis ), Lamborghini ( odis ), Mercedes ( Xentry ) en BMW ( ista ).
  • Universele Snap-on modus diagnose kast voor alle merken.

Testbank

Chip Performance beschikt over een Dynorace 4WD HLS dyno. Deze vermogenstestbank kan tot wel meer dan 1000pk aan vermogen meten per as. De vermogenstestbank is geschikt voor zowel 2WD als 4WD voertuigen. De Dynorace is de enige vermogenstestbank met de mogelijkheid om de voor- achterassen te koppelen en ontkoppelen dankzij het HLS systeem. De hydraulische verbinding zorgt ervoor dat de voor en achterassen dezelfde omwentelingssnelheid behalen. Dankzij het HLS systeem kunnen ook 2WD voertuigen met ABS, ESP en Anti slip regeling probleemloos getest worden.

Wij gebruiken de Dyno voor verschillende doeleinden:

  • Origineel vermogen meten zodat we kunnen controleren of de motor het juiste vermogen behaald.
  • Vermogen meten in combinatie met Lambda waardes om te zien of het juiste lucht/brandstof mengsel word verbrand. Bij een te arm of te rijk afgestelde motoren kan er namelijk schade ontstaan aan de motor.
  • Diagnose stellen bij problemen op bepaalde snelheden waarbij je ”naast” de auto kunt staan en zo een beter beeld hebt wat er met de auto gebeurd. Vaak zijn hierdoor storingen veel makkelijker en sneller op te lossen.
  • Inrijden van nieuwe motoren door middel van ons simulatie programma. Dit is mogelijk voor zowel straat als race auto’s.
  • Chiptuning oftewel het perfect afstellen van de motor op maat. Dit kan softwarematig of mechanisch. Iedere aanpassing kunnen we testen wat we direct kunnen terug zien in een grafiek en data.
  • Software matig afstellen van uw auto. Door verschillende aanpassingen aan uw voertuig, neem een voorbeeld aan een upgrade turbo moet de auto opnieuw worden afgesteld. Met behulp van de vermogensbank en de juiste data kunnen we de auto correct afstellen.