Chip Performance is uw partner voor het uitvoeren van een professionele chiptuning Amsterdam. Wij zorgen voor een optimalisatie van de programma’s in uw auto. Hierdoor wordt uw wagen krachtiger en zuiniger. Ontdek snel hoe wij te werk gaan en plan een afspraak in.

Behaal extra vermogen met chiptuning door een professional in de regio Amsterdam

Chiptuning is het optimaliseren van de programma’s in het motormanagement. Hierdoor behaalt u een extra vermogen, extra trekkracht en een brandstofbesparing van 10%. Chiptuning Amsterdam laten uitvoeren door onze specialist in Maasland, is mogelijk voor personenwagens, bedrijfswagen, vrachtwagens en landbouwvoertuigen.

Ga voor een veilig en betrouwbaar resultaat

Chip Performance staat voor een veilige en betrouwbare manier van chiptuning in de regio Amsterdam. Bij ons staat veiligheid altijd centraal. Hierbij geniet u uiteraard van een uitgebreide service. Doet uw autodealer een software update na de chiptuning? Dan doen wij vervolgens een gratis update. Wanneer u kiest voor onze service krijgt u tot drie jaar garantie. Deze garantie geldt ook voor uw motor en aandrijflijn. Zo geniet u veilig van een zuiniger voertuig.

Maak een afspraak bij de softwarespecialist voor uw auto

Naast chiptuning kunt u bij ons ook terecht voor software aanpassingen zoals, eco tuning, DSG tuning of snelheidsbegrenzing. Wilt u graag chiptuning laten uitvoeren bij onze vakmensen nabij Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Dan beantwoorden we zo snel mogelijk al uw vragen en plannen we een afspraak in.