Chiptuning in Den Haag

Bent u op zoek naar een bedrijf dat chiptuning in Den Haag kan toepassen in uw auto, omdat u graag brandstof wilt besparen en/of meer vermogen wilt? Dan bent u op het juiste adres bij Chip Performance: het bedrijf dat voor u de software van uw auto herprogrammeert zodat uw auto op een veilige manier meer vermogen heeft én zuiniger rijdt. Bij chiptuning optimaliseert men de programma’s, die aan de hand van vele parameters (gemeten waarden), het motormanagement vormen en waardoor uw auto zuiniger gaat rijden en tegelijkertijd meer trekkracht en PK’s heeft.

Chip Tuning bij Chip Performance

Bij ons kunt u uw auto laten tunen op een veilige en betrouwbare manier: veiligheid staat ten slotte voorop. Na het tunen van uw auto krijgt u bij Chip Performance een uitstekende service zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw brandstofbesparende auto met meer vermogen. Dit wil zeggen dat wanneer uw autodealer een software update doet, waardoor onze chiptuning software wordt overschreven, wij gratis een update doen van de chiptuning software zodat u blijvend kunt genieten van de voordelen van chiptuning. Tevens krijgt u bij ons garantie op de motor en de aandrijflijn. Deze services zijn bij Chip Performance tot wel drie jaar geheel gratis zodat u op een veilige manier zo lang mogelijk kunt genieten van uw auto met chiptuning.

Over Chip Performance

“Een uit de hand gelopen hobby” Dat is in feite de oorsprong van het bedrijf. Het is allemaal begonnen met het opvoeren van brommers, scooters, crossmotoren en auto’s..
Na inmiddels 7 jaar is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle onderneming welke software aanpassingen kan uitvoeren voor personenwagens, bedrijfswagen, vrachtwagens en landbouwvoertuigen. De focus ligt op het behalen van extra vermogen (Pk) + extra trekkracht (Nm) gecombineerd met een brandstofbesparing van 10%! Wij bevinden ons in Maasdijk, dit is in de omgeving van Rotterdam en Den Haag.

Naast uw auto te laten tunen, kunt u bij Chip Performance ook terecht voor onder andere software aanpassingen:

  • Eco tuning
  • DSG tuning
  • Roetfilter
  • Snelheidsbegrenzer

Neem contact op

Denkt u nu: Ja, zo’n auto met meer vermogen en brandstofbesparing lijkt mij ook wel wat? Neem dan contact op met Chip Performance via het contactformulier op onze website, dan informeren wij u graag over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van chip tuning bij ons in Den Haag. Ook voor bedrijven binnen de agrarische sector kunnen wij uw voertuigen (van auto tot trekker) voorzien van chip tuning.