Agrituning bij Chip Performance

Chip Performance biedt u Agrituning om diverse types landbouwmachines, rupskranen, mobiele kranen, shovels en zelfrijdende veemengvoerwagens te voorzien van tuning. Variërend van tractor tot combine. Wanneer u over meer vermogen en koppel wilt beschikken en daarbij brandstofbesparing wilt realiseren, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen, eventueel met behulp van een Eggers Dynamometer, de software herschrijven naar uw wensen en eisen. Vaak is dit om het turbogat eruit te halen en/of om meer vermogen te creëren bij een lager toerental en dit constant vast te houden.

Chip Performance programmeert rechtstreeks in de motorregeleenheid van de betreffende machine waardoor er een optimaal rendement ontstaat en waarbij we zelfs de versnellingsbak (indien automatisch) soepeler en flexibeler kunnen laten schakelen. Ook de EGR-klep uit de software herschrijven behoort tot de mogelijkheden, evenals de AdBlue software deactiveren. Onze software is NIET te zien voor dealers en importeurs. Wij werken samen met grote dealers en importeurs, dus vaak is het ook geen probleem om het vanuit de dealer te doen.

Bereken Prestatie Winst

Bereken Prestatie Winst

Geen tuningbox of externe module

Chip Performance plaatst geen tuningbox of externe module aan of bij de motor. Bij het monteren van zo’n module wordt de computer “voor de gek” gehouden en ziet de computer dat de waardes te laag zijn van bijvoorbeeld de dieseldruk terwijl dit niet het geval is. De computer is dan genoodzaakt om vaak buiten zijn originele waardes te treden om dit “probleem” op te lossen. Hierdoor kan er op langere termijn schade optreden aan de motor. Daarnaast is de motor vaak luider geworden en wordt er geen optimaal resultaat behaald.

Met Agrituning van Chip Performance krijgt u standaard de motorgarantie. Op al onze tuning geven wij garantie tenzij anders aangegeven. Bij de meeste dealers blijft de garantie van uw nieuwe trekker gewoon behouden. Mocht er onverhoopt toch wat kapot gaan wat voortvloeit uit de tuning, heeft u de garantie van ons.

Dynamometer

Bij Chip Performance bent u aan het juiste adres om uw trekker te laten testen op vermogen en koppel. Wij beschikken over een dynamometer welk kan testen tot 800PK. Wij kunnen deze test voor u uitvoeren maar u kunt ook een machine huren, leasen of kopen.

Ook hebben we af en toe gebruikte gereviseerde waterremmen te koop.
Voor meer informatie en/of  prijzen kunt u contact met ons opnemen.