MILLTEK PERFORMANCE UITLAATSYSTEMEN

Meer dan 20 jaar van voortdurende ontwikkeling en technische expertise op het gebied van uitlaten hebben geleid tot het Milltek Sport programma, dat wij nu kennen. Milltek Sport biedt een voortdurend groeiend en samenhangend programma van performance uitlaatsystemen, dat voortbouwt op het succes van merken zoals Audi, Volkswagen, Porsche, Mini en BMW. Milltek Sport heeft een goede reputatie bij Chip Performance en staat hoog op het verlanglijstje van autobezitters.

Quality

Milltek Sport uitlaten worden gemaakt van een hoge kwaliteit RVS, namelijk type 304; dit type RVS wordt ook in de luchtvaartindustrie toegepast! Dit materiaal is antimagnetisch (RVS van andere fabrikanten hoeft dat niet te zijn) en is minder gevoelig voor verkleuring. Dit RVS materiaal wordt gebruikt voor alle pijpen en voor de gehele demperconstructie. Het buigen van het materiaal volgens het “Mandrel” principe zorgt voor vrije bochten voor een ongehinderde gas flow en Milltek systemen hebben een grotere boring voor een optimale prestatie zonder verlies in het midden-toerengebied.

 

Chip Performance is uw leverancier én montagepartner voor uw Milltek uitlaatsysteem. Wij zijn officieel dealer waardoor we u ook alle garanties kunnen aanbieden. Of u nu een Ford Fiesta óf een Audi RS6 heeft, Milltek biedt u de oplossing!

Chiptuning in combinatie met een hoogwaardig uitlaatsysteem zoals Milltek, Akrapovic, Supersprint, Invidia of Armytrix bied u naast het spectaculaire geluid tevens aanzienlijke vermogens stijgingen. Vraag hiervoor een persoonlijke offerte aan.

Interesse in een product? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!