Chiptuning Rotterdam

Zoekt u een bedrijf dat chiptuning in Rotterdam kan toepassen in uw auto? Kies dan voor Chip Performance: het bedrijf dat voor u de software van uw auto herprogrammeert zodat uw auto op een veilige manier zuiniger rijdt én over meer vermogen beschikt. Chiptuning is het optimaliseren van de programma’s, die aan de hand van vele parameters (gemeten waarden), het motormanagement vormen en waardoor uw auto zuiniger gaat rijden en tegelijkertijd meer trekkracht en PK’s heeft.

Over Chip Performance

De oorsprong van Chip Performance is eigenlijk: “Een uit de hand gelopen hobby’’. Het is allemaal begonnen met het opvoeren van brommers, scooters, crossmotoren en auto’s… Waarna inmiddels na 7 jaar het bedrijf is uitgegroeid tot een succesvolle onderneming welke software aanpassingen kan uitvoeren voor personenwagens, bedrijfswagen, vrachtwagens en landbouwvoertuigen. De focus van Chip Performance ligt op het behalen van extra vermogen (Pk) + extra trekkracht (Nm) gecombineerd met een brandstofbesparing van 10%!

Chip Tuning bij Chip Performance

Chip Performance staat voor een veilige en betrouwbare manier van chiptuning in Rotterdam: veiligheid staat ten slotte voorop. Bij ons geniet u van een uitstekende service, ook na het tunen van uw auto: dit wil zeggen dat wanneer uw autodealer een software update doet, waardoor onze chiptuning software wordt overschreven, wij een gratis update doen van de chiptuning software. Zo kunt u blijvend genieten van de voordelen van chiptuning in Rotterdam. Tevens krijgt u bij ons garantie op de motor en de aandrijflijn. Deze services zijn bij Chip Performance tot wel drie jaar geheel gratis waardoor u op een veilige manier zo lang mogelijk kunt genieten van uw auto met chiptuning.

Naast uw auto te laten tunen, kunt u bij Chip Performance ook terecht voor software aanpassingen zoals:

  • Eco tuning
  • DSG tuning
  • Roetfilter
  • Snelheidsbegrenzer

Contact opnemen

Lijkt u het ook wel wat om een auto te hebben met meer vermogen en brandstofbesparing? Neem dan via het contactformulier contact met ons op, dan informeren wij u graag over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van chip tuning in Rotterdam. Tevens kunt u terecht bij ons voor voertuigen uit de agrarische sector: wij zijn gespecialiseerd in chiptuning van verschillende agrarische voertuigen, zoals trekkers.