Chiptuning in Rotterdam

Chip Performance chiptuning Rotterdam is uw partner voor het professioneel tunen van uw auto in de provincie Zuid Holland, waaronder Rotterdam en Spijkenisse. Wij zijn een gespecialiseerd chiptuning bedrijf voor motoroptimalisatie met 4wd gelinkte vermogenstestbank. Hiermee zorgen we voor een op maat gemaakte optimalisatie met chiptuning voor iedere autobezitter in Rotterdam. De parameters in het motormanagement worden optimaal aangepast om zo een verbetering te creëren in power (PK), koppel (Nm) en brandstofverbruik.

Wat kunnen we voor u betekenen op het gebied van chiptuning in Rotterdam?

  • Telefoon: +31(0)174235650
  • E-Mail: verkoop@chipperformance.nl

Overige contactgegevens en openingstijden vindt u hier.

Brandstof-efficiëntieverbetering met chiptuning door professionals regio Rotterdam en Spijkenisse

Uw auto wordt krachtiger en zuiniger in combinatie met een aanzienlijke vermogenswinst. De ontwikkeling van de software word ten alle tijde auto specifiek gemaakt door 1 van onze programmeurs. Hierdoor bent u verzekerd van optimale prestaties en rijplezier.

Ontdek snel hoe wij te werk gaan en plan een afspraak in.

Chiptuning Rotterdam voor alle automerken

Chiptuning Rotterdam - prestatieverbetering, motoroptimalisatie en software-aanpassingen

Chiptuning Rotterdam

Laat uw auto tunen door de Chiptuning expert in Maasland aan de rijksweg A20, in de omgeving Spijkenisse en Rotterdam. Wij passen de software aan van uw voertuig – bijvoorbeeld Mercedes – zonder dat u last krijgt van storingen op bijvoorbeeld het roetfilter of uw turbo. Ook het optimaal afstellen op de kwaliteit van de getankte brandstof ( Ron95 / Ron98 ) behoort tot de mogelijkheden. Dit is allemaal toepasbaar voor personenwagens, bedrijfswagen, vrachtwagens, landbouwvoertuigen en maritiem.

Chiptuning regio Rotterdam: een veilig en betrouwbaar resultaat

Chip Performance staat voor een veilige en betrouwbare manier van chiptuning in de regio Rotterdam en Spijkenisse. Bij ons staat veiligheid altijd centraal. Zo slaan wij altijd uw originele software op, op kenteken en chassisnummer. Hierbij geniet u uiteraard van onze uitgebreide service. Doet uw auto dealer of garage een software update na de chiptuning? Dan doen wij vervolgens een gratis* update. Wanneer u kiest voor onze service krijgt u tot drie jaar garantie. Deze garantie geldt ook voor uw motor en aandrijflijn. Zo geniet u veilig van een zuiniger voertuig.


Maak een afspraak bij de chiptuning- en software-upgrade specialist voor uw auto

Naast chiptuning kunt u bij ons ook terecht voor software aanpassingen zoals, eco tuning, DSG tuning of snelheidsbegrenzing. Wilt u graag chiptuning laten uitvoeren bij onze vakmensen nabij Rotterdam en Spijkenisse? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Dan beantwoorden we zo snel mogelijk al uw vragen en plannen we een afspraak in.


Diensten chiptuning auto-tuning Rotterdam

ECOTUNING CHIPTUNING

Ecotuning optimaliseert het programma dat het motormanagement vormt op basis van vele parameters (gemeten waarden). De chips in de ECU bevatten software en deze programma’s zijn meestal goed geschreven binnen het maximale belastingbereik van de betreffende automotor. Daarom biedt deze ruimte de mogelijkheid tot Ecotuning voor automotoren zonder onherstelbare schade aan de motor te veroorzaken. Deze optimalisatie kan tot 20% brandstof besparen.

EGR CHIPTUNING

Het principe van EGR is dat een bepaalde hoeveelheid uitlaatgas van de motor via het inlaatspruitstuk wordt teruggevoerd naar de verbrandingskamer. Het uitlaatgas vermengt zich met de binnenkomende lucht, waardoor het zuurstofgehalte in het verbrandingsmengsel wordt verlaagd. Daarom wordt er meer inert gas in de verbrandingskamer gebracht.

DSG TUNUNG

Chip Performance Chiptuning is uw partner voor DSG-tuning in Rotterdam. Uw DSG wordt bestuurd door een aparte elektronische computer die communiceert met de ECU van uw motor. Deze computer heeft een standaard programma dat ervoor zorgt dat de versnellingsbak schakelt op basis van factoren als je gaspedaalstand en motorbelasting. Wilt u deze computer opnieuw programmeren? Ontdek dan onze service over DSG-tuning.

VERMOGENSTESTBANK

Chip Performance Chiptuning heeft onlangs een Dynorace 4WD HLS aangeschaft. De dynamometer kan vermogen meten tot 1200 pk of meer. De rollenbank is geschikt voor 2WD en 4WD voertuigen.

ROETFILTER

Tegenwoordig zijn de meeste auto’s en bedrijfswagens uitgerust met roetfilters (DPF). Het doel hiervan is om uitlaatgas door te laten en roetdeeltjes op te vangen. Dit is natuurlijk goed voor het milieu, maar heeft zeker nadelen voor de motor.

NOX SENSOR CHIPTUNING

De NOX-sensor heeft twee kamers. In de eerste kamer wordt het zuurstofgehalte in het uitlaatgas op ongeveer 10 ppm gehouden door een zogenaamde pompstroom. De hiervoor benodigde stroom is omgekeerd evenredig met de lucht-brandstofverhouding en kan worden gebruikt om het NOX-signaal te corrigeren op basis van de gemeten lucht-brandstofverhouding.+

Meer weten over de mogelijkheden van chiptuning in Rotterdam?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Zie ook “Auto tunen Rotterdam