Chiptuning voor de Agrarische sector

Chip Performance biedt u Chiptuning aan om diverse type landbouwmachines, rupskranen, mobiele kranen, shovels en zelfrijdende veemengvoerwagens te voorzien van chiptuning of ecotuning. Variërend van tractor tot combine. Chiptuning noemen wij Agrituning omdat dit een specialistisch gebied is. U kunt dit niet vergelijken met chiptuning voor auto’s of vrachtwagens, ook al zijn het soms dezelfde motoren!

Wanneer u over meer vermogen en koppel wilt beschikken en daarbij brandstofbesparing wilt realiseren, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen, eventueel met behulp van een waterrem of dynamometer, de software herschrijven naar uw wensen en eisen. Vaak is dit om het turbogat kleiner te maken en/of om meer vermogen te creëren bij een lager toerental en dit constant vast te houden.

De Boost functie kunnen we vaak ook aanpassen. We kunnen deze bijvoorbeeld geheel deactiveren zodat u altijd het nominale vermogen tot uw beschikking heeft of juist aanpassen dat u het boost vermogen altijd ter beschikking heeft. Bij de laatste optie kunnen we de boost uitzetten maar ook het vermogen laten toe of afnemen.

Chip Performance programmeert rechtstreeks in de motorregeleenheid van de betreffende machine waardoor er een optimaal rendement ontstaat en waarbij we zelfs de versnellingsbak (indien automatisch) soepeler en flexibeler kunnen laten schakelen. Ook de EGR-Klep uit de software herschrijven behoort tot de mogelijkheden, evenals de Ad-Blue consumptie reduceren. Onze software is NIET te zien voor dealers en importeurs.

Chip Performance plaatst geen tuningbox of externe module aan of bij de motor. Bij het monteren van zo’n module wordt de computer “voor de gek” gehouden en ziet de computer dat de waardes te laag zijn van bijvoorbeeld de dieseldruk terwijl dit niet het geval is. De computer is dan genoodzaakt om vaak buiten zijn originele waardes te treden om dit “probleem” op te lossen. Hierdoor kan er op langere termijn schade optreden aan de motor. Daarnaast is de motor vaak luider geworden en wordt er geen optimaal resultaat behaald.

Met Agrituning, Chiptuning of Ecotuning van Chip Performance krijgt u standaard de motorgarantie. Op al onze tuning geven wij garantie tenzij anders aangegeven. Bij de meeste dealers blijft de garantie van uw nieuwe trekker gewoon behouden. Mocht er onverhoopt toch wat kapot gaan wat voortkomt uit onze aanpassingen, heeft u de garantie van ons.

Met ons bedrijf TractorTuning.com verzorgen wij alle chiptuning voor tractors. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met alle tractoren te maken heeft. Voor meer informatie kunt u via onze website www.tractortuning.com contact opnemen en verdere informatie lezen.

Bereken Prestatie Winst

Bereken Prestatie Winst

Klik hier voor resultaten •