Benieuwd naar de mogelijkheden van chiptuning?

Vul het onderstaande formulier in voor vrijblijvend informatie!

Met behulp van chiptuning wordt het vermogen van de motor van uw auto verhoogt. Tegelijkertijd realiseert u ook een aanzienlijke brandstofbesparing. Dit doen wij bij Chip Performance door de software van het motormanagement optimaal af te stellen. Hierdoor trekt de auto sneller op en wordt de topsnelheid verhoogt.

Laat uw auto optimaal presteren

Heeft u interesse in een chiptuning? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Dan zorgen wij ervoor dat uw auto optimaal gaat presteren. Wilt u meer weten over chiptuning of vraagt u zich af wat chiptunen voor uw auto kan betekenen? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 174 – 23 56 50. Bent u benieuwd naar de prestatiewinst die chiptuning u kan opleveren? Bereken het dan eenvoudig via op deze pagina.

Chiptuning Voordelen

Afbeeldingsresultaat voor vinkje Meer vermogen

Afbeeldingsresultaat voor vinkjeMeer koppel

Afbeeldingsresultaat voor vinkje Zuiniger

Chiptuning

Chip Performance is de specialist in chiptuning. Bij het chiptunen van uw voertuig word het motormanagement aangepast (ECU). Een Motormanagement werkt elektronisch volgens verschillende kenvelden. Chip Performance past deze kenvelden aan bij chiptuning, dit resulteert tot een opdrijving van zowel het vermogen als het koppel.

Chip Performance past verschillende kenvelden aan, wij grijpen vooral in bij de kenvelden van de voorontsteking, turbo druk en lucht-/brandstofmengsel. Doordat uw voertuig standaard niet optimaal staat afgesteld kan Chip Performance hier meer vermogen uithalen. Een ontstekingsveld kan aangeven dat bij 5.300 t/min de voorontsteking varieert tussen de 28º en 37º. Bij 5.600 t/min kan de autofabrikant ervoor kiezen om safe te spelen en de voorontsteking op 0º te houden. Het gevolg hiervan is een daling van brandstofdruk en vermogen. Met behulp van chip tuning kunnen wij deze grens verleggen. Door op de testbank te loggen kunnen we kijken waar deze spontane daling zich bevindt. Met behulp van deze informatie gaan we de software optimaliseren.

Bij Chip Performance kunnen wij deze waardes verhogen, door middel van speciale apparatuur kan Chip Performance de voorontstekingstemperatuur , de turbodruk  en lucht-/brandstofmengsel verhogen. Bij het aanpassen van deze temperaturen letten wij goed op de gevolgen, gaat de motortemperatuur omhoog dan moet er een stap terug gedaan worden. Zo kan de motor optimaal afstellen worden en wordt extra thermische belasting vermeden. 

Chiptuning Voordelen

Afbeeldingsresultaat voor vinkje Meer vermogen

Afbeeldingsresultaat voor vinkjeMeer koppel

Afbeeldingsresultaat voor vinkje Zuiniger

  • Review CP 10
  • Review CP 9
  • Review CP 8
  • Review CP 7
  • Review CP 6
  • Review CP 5
  • Review CP 4
  • Review CP 3
  • Review CP 2
  • Review CP 1

Lees ook

Motorsport24 Milltek sale

Chip Performance auto import service