Auto tunen Rotterdam

Auto tunen Rotterdam

Auto tunen Rotterdam

Zoekt u een bedrijf dat auto tunen in Rotterdam kan toepassen op uw auto? Kies dan voor de experts van Chip Performance! Wij nemen uw auto onder handen om er een betere versie van te maken. Dit doen we door uw auto sportiever en/of een opvallender uiterlijk te geven op basis van uw wensen. Daarnaast doen we ook aan chiptuning. We herprogrammeren de software van uw auto zodat uw auto op een veilige manier zuiniger rijdt én over meer vermogen beschikt. Chiptuning is het optimaliseren van de programma’s, die aan de hand van vele parameters (gemeten waarden), het motormanagement vormen en waardoor uw auto zuiniger gaat rijden en tegelijkertijd meer trekkracht en PK’s heeft. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij gaan aan de slag met uw auto!

Over Chip Performance auto tunen Rotterdam

De oorsprong van Chip Performance is eigenlijk ontstaan vanuit een uit de hand gelopen hobby. Het is allemaal begonnen bij het opvoeren van brommers, scooters, crossmotoren en auto’s. Na inmiddels ruim 7 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle onderneming die software aanpassingen kan uitvoeren voor personenwagens, bedrijfswagen, vrachtwagens en zelfs landbouwvoertuigen. De focus van Chip Performance ligt op het behalen van extra vermogen (Pk) en extra trekkracht (Nm) gecombineerd met een brandstofbesparing van 10%! Voor de auto tuning geldt dat we altijd tot het uiterste gaan om uw wensen te verwezenlijken, zolang we ons ook aan de wetgeving houden!

Auto tuning bij Chip Performance

Wij zijn de Nederlandse Xzibit en we’re gonna pimp your ride! Welke autoliefhebber kent het programma Pimp My Ride met rapper Xzibit niet? Iedereen droomde er toch van dat Xzibit voor de deur zou staan? Vanaf nu kunt u stoppen met dromen, want voor auto tunen Rotterdam kunt u gewoon bij Chip Performance terecht! Chip Performance staat voor een veilige en betrouwbare manier van chip- en autotuning in Rotterdam: veiligheid staat ten slotte voorop. Bij ons geniet u van een uitstekende service, ook na het tunen van uw auto. Bij ons krijgt u tevens een garantie en blijvende services zijn bij Chip Performance tot wel drie jaar geheel gratis waardoor u op een veilige manier zo lang mogelijk kunt genieten van uw auto met chip- en/of auto tuning.

Naast uw auto te laten tunen, kunt u bij Chip Performance ook terecht voor software aanpassingen zoals:

  • Eco tuning
  • DSG tuning
  • Roetfilter
  • Snelheidsbegrenzer

Contact opnemen

Lijkt auto tunen in Rotterdam bij Chip Performance u wel wat? Laat het weten door contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij denken graag met u mee over tuning ideeën en geven graag styling suggesties. Ook informeren wij u indien gewenst graag over de mogelijkheden op het gebied van chiptuning en autotuning in Rotterdam.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Zie ook “Chiptuning Rotterdam“.