Chiptuning in Zoetermeer

Bij Chip Performance bent u op het juiste adres voor chiptuning in Zoetermeer en omgeving. Met chiptuning her-programmeert Chip Tuning de software van uw auto zodat uw auto op een veilige manier meer vermogen heeft én zuiniger rijdt. Bij chiptuning optimaliseert men de programma’s, die aan de hand van vele parameters (gemeten waarden), het motormanagement vormen en waardoor uw auto zuiniger gaat rijden en tegelijkertijd meer trekkracht en PK’s heeft.

Over Chip Performance Chiptuning

“Een uit de hand gelopen hobby”, dat is in feite de oorsprong van het bedrijf. Het is allemaal begonnen met het opvoeren van brommers, scooters, crossmotoren en auto’s… Na inmiddels 7 jaar is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle onderneming welke software aanpassingen kan uitvoeren voor personenwagens, bedrijfswagen, vrachtwagens en landbouwvoertuigen. De focus ligt op het behalen van extra vermogen (Pk) + extra trekkracht (Nm) gecombineerd met een brandstofbesparing van 10%! Wij bevinden ons in Maasdijk, dit is in de omgeving van Rotterdam en Den Haag. Naast uw auto te laten tunen, kunt u bij Chip Performance ook terecht voor onder andere software aanpassingen:

Chip Tuning regio Zoetermeer bij Chip Performance

Bij Chip Performance laat u uw auto op een veilige en betrouwbare manier voorzien van chiptuning, ook voor autobezitters uit Zoetermeer. Tevens geniet u bij ons van een uitstekende service: na het tunen van uw auto krijgt u bij Chip Performance een uitstekende service zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw brandstofbesparende auto met meer vermogen. U geniet bij ons van de volgende services:

  • Wanneer uw autodealer een software update doet, waardoor onze chiptuning software wordt overschreven, krijgt u van ons een gratis chiptuning software update zodat u blijvend kunt genieten van de voordelen van chiptuning
  • Garantie op de motor en de aandrijflijn (tot wel drie jaar gratis)

Tevens kunt u bij ons terecht voor: eco tuning, DSG tuning, roetfilters en snelheidbegrenzers.

Woont u in Zoetermeer en heeft u interesse in chiptuning?

Heeft u interesse in chiptuning in Zoetermeer of heeft u interesse in een van onze andere diensten? Neem dan contact op met Chip Performance via het contactformulier op onze website, dan informeren wij u graag over wat wij voor u kunnen betekenen. Ook voor bedrijven binnen de agrarische sector kunnen wij uw voertuigen (van auto tot trekker) voorzien van chip tuning.