Chip Performance Raceauto huren

Wie zijn wij?

Wij zijn Chip Performance – Al ruim 12,5 jaar een begrip in de tuningindustrie. Buiten onze dagelijkse tuning-werkzaamheden om gaan wij als Team Chip Performance alle circuits binnen de Benelux af om onze wagens tot de limiet te brengen. Ronde na ronde op het randje van de capaciteiten van de auto, elke keer een beetje sneller.

De spanning, sensatie en adrenaline maken deze tak van sport een intense en verslavende ervaring. Mens en machine in volledige harmonie, met als doel de snelste te zijn. Als team werken wij continu aan het verbeteren van ons materiaal en onszelf om de beste te kunnen zijn – en blijven. Racen zit in ons bloed. Het is onze passie, en er is niets wat in de buurt komt van dat gevoel.

 

Wat doen we?

Naast onze tuning-werkzaamheden zijn wij erg ervaren en bedreven in het opbouwen en onderhouden van voor het circuit geprepareerde raceauto’s. Dit houdt in dat wij de klant kunnen ontzorgen van aankoop tot aflevering.

In samenwerking met Driversdays bieden wij de mogelijkheid tot het bezoeken van trackdays in het binnen- en buitenland. Deze trackdays duren de gehele dag en zullen van het begin tot het eind door ons verzorgd worden.

Ook over eten en drinken hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zullen u gedurende de dag voorzien van de welverdiende hapjes (maaltijden, snacks) en drankjes (water, frisdrank, koffie).

 

Wat bieden we aan?

Naast het opbouwen en onderhouden van een persoonlijke racewagen bieden wij ook aan om een volledig geprepareerde circuitauto van ons te huren. Deze auto’s voldoen aan alle eisen waar een goedgekeurde circuitauto op wordt beproefd. Denk daarbij onder andere aan:

 • FIA-gekeurde rolkooi.
 • FIA-gekeurde 6-puntsgordels.
 • AST ophanging.
 • Pagid remblokken.
 • Semi-slicks en/of regenbanden.
 • Professioneel samengestelde motorsoftware.

Wij hebben een aantal verschillende wagens beschikbaar voor verhuur. Geschikt voor de beginner én de meer ervaren bestuurder. Zo bieden wij een race-ervaring in onder andere:

Deze auto’s bieden een perfect uitgewogen balans in combinatie met een potente motor in het vooronder en de aandrijving op de achterwielen, precies zoals het hoort in een racewagen.

U zult samen met één van onze ervaren coureurs de auto in stappen en bocht voor bocht over het circuit worden begeleid. Zo leert u de baan op uw eigen tempo kennen. Onze begeleiders zullen alle ins en outs van het circuit onthullen om u zo snel mogelijk klaar te stomen om te knallen.

 

Hoe ziet het er uit?

Team Chip Performance zal u iedere trackday compleet ontzorgen. Wij zullen alles regelen, van inschrijving tot catering. Het enige waar u zich druk om hoeft te maken is op tijd op locatie aanwezig zijn. Chip Performance verzorgt het vervoer van de raceauto’s in hun speciaal geprepareerde trekker-trailer combinatie.

Chip Performance / Motorsport24.nl kunt u een totaalbegeleiding aanbieden van beginner tot gevorderde. Zelfs als u uw racelicentie wilt behalen kunnen wij dit voor u verzorgen. Ook de verdere ontwikkeling na het behalen van uw racelicentie is een mogelijkheid.

De begeleiding die wij aanbieden is letterlijk van A tot Z. Denk hierbij onder andere aan:

 • Racekleding, helm & HANS systeem.
 • Instructie voor de beginnende en gevorderde coureur.
 • Data analyse in combinatie met beeld en 1 op 1 instructie.
 • Aankoop en/of ombouw van uw raceauto.
 • Nalopen van uw huidige raceauto op verbeteringen en regulier onderhoud.
 • Circuitsupport zoals afstelling van uw auto. Denk aan schokdempers, rembalans, stabilisatorstangen, uitlijning & bandenspanning.
 • Transport van en naar het circuit inclusief banden en onderdelen.
 • Catering gedurende de gehele dag.
 • Wij kunnen ook complete incentives & bedrijfsuitjes verzorgen in combinatie met een slip- en drift training.

 

Hoe werkt het?

Race auto’s worden verhuurd inclusief monteur/assistentie op het circuit en transport van/naar het circuit.

Prijzen vanaf 1750,- ex. btw* voor trackdays op circuit Zandvoort. Wedstrijden op aanvraag. Overige circuits zijn mogelijk op nacalculatie i.v.m. transport en overnachting. Extra bestuurders mogelijk tegen meerprijs.

Wij bieden de mogelijkheid om de race auto te verzekeren. De kosten hiervoor zijn +/- €450,- met een eigen risico van €2500,- (uitgaande trackdays op circuit Zandvoort, andere circuits op aanvraag)

De raceauto’s worden alleen verhuurd als er aantoonbare ervaring aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn en u huurt de race auto alsnog, dan bent u verplicht om het eerste uur met 1 van onze instructeurs te rijden zodat wij kunnen bepalen of u genoeg ervaring hebt.

*Prijzen zijn exclusief brandstof (dit word berekend aan het einde van de dag met de getankte liters) en exclusief inschrijfgeld voor de huidige trackday of wedstrijd.

 

Wat haal je er uit?

Gedurende de trackday zult u naast ontzettend veel plezier beleven ook een hele hoop kennis opdoen. Onze instructeurs zijn specialisten op het gebied van het besturen, afstellen en opbouwen van raceauto’s en kennen deze van binnen tot buiten uit hun hoofd. Zij zullen deze kennis graag met u delen waardoor u een betere coureur kunt worden.

De beleving van het rijden in een volledig geprepareerde raceauto is niet te vergelijken met autorijden op de straat. De ervaring achter het stuur is enerverend en u zult merken dat het verkorten van uw rondetijden bijna verslavend is.

Of u individueel of met een groep komt rijden maakt voor de gezelligheid niet uit. Team Chip Performance bestaat uit vriendelijke en professionele enthousiastelingen met een passie voor autosport. De pitbox zal snel als uw tweede thuis voelen.

Team Chip Performance

Chip Performance houdt zich ook bezig met de autosport. Zo is er een eigen team dat deelneemt aan verschillende races op circuits in Nederland en België. Team Chip Performance doet dit in een BMW M3 E90. Via onze website kun je op de hoogte blijven van hun race-ervaringen.

Chip Performance verzorgd ook de gehele opbouw en onderhoud van uw race auto. Zo kunnen wij  o.a. het volgende voor u betekenen;

 • ( FIA ) Rolkooien leveren, gelast en geschroefd
 • Remmen upgrades
 • Chassis modificaties
 • Polyester en Carbon onderdelen
 • Plexi Ramen
 • Uitlaatsystemen ( lichtgewicht )
 • Opbouw van uw race auto maar ook onderhoud en revisie
 • Uitwegen en uitlijnen