Chiptuning John Deere

Heeft u een Landbouw / boerenbedrijf en zoekt u een manier waarop uw landbouwmachines meer vermogen kunnen krijgen of zuiniger kunnen rijden? Dan bent u in goede handen bij Chip Performance. Wij kunnen veel type trekkers, landbouwmachines, rupskranen, mobiele kranen, shovels en zelfrijdende veevoermengwagens voorzien van ecotuning of chiptuning van uw John Deere.

Chiptuning in agrarische sector

Bij Chip Performance voorzien wij uw John Deere landbouwmachines van extra vermogen, extra trekkracht en een brandstofbesparing van 10% op een veilige manier. Wanneer u een van uw trekkers, landbouwmachines, rupskranen, mobiele kranen, shovels of zelfrijdende veevoermengwagens wilt laten voorzien van chiptuning, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen, eventueel met behulp van een waterrem of dynamometer, de software herschrijven naar uw wensen en eisen. Vaak is dit om het turbogat kleiner te maken en/of om meer vermogen te creëren bij een lager toerental en dit constant vast te houden. Bij ons krijgt u de hoogst mogelijke service: met onze chiptuning krijgt u standaard motorgarantie en software update garantie. Deze services zijn bij Chip Performance tot wel drie jaar geheel gratis zodat u op een veilige en zo lang mogelijke manier kunt genieten van uw chiptuning.

Ook kunt u bij ons terecht voor ecotuning: een brandstofbesparing voor uw landbouwvoertuig oplopend tot 15%. Ecotuning is een afgeleide van chiptuning, waarbij de focus ligt op de brandstofbesparing van de machine zonder de winst van extra vermogen of koppel. Ecotuning wordt uitgevoerd rechtstreeks in het motormanagement systeem van het landbouwvoertuig. Dit gebeurt om een optimaal resultaat te bereiken. Chip Performance maakt tevens nooit gebruik van een externe module of tuningbox welke zeer schadelijk is voor de motor op langere termijn.

Over Chip Performance

“Een uit de hand gelopen hobby” Dat is in feite de oorsprong van het bedrijf. Het is allemaal begonnen met het opvoeren van brommers, scooters, crossmotoren en auto’s.
Na inmiddels 7 jaar is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle onderneming welke software aanpassingen kan uitvoeren voor personenwagens, bedrijfswagen, vrachtwagens en landbouwvoertuigen. De focus ligt op het behalen van extra vermogen (Pk) + extra trekkracht (Nm) gecombineerd met een brandstofbesparing van 10%!

Offerte aanvragen chiptuning John Deere

Bent u ondernemer in de agrarische sector en wilt u weten wat Chip Performance voor u kan betekenen met chiptuning John Deere of met ecotuning van uw trekker, landbouwmachines of andere voertuigen? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan, wij informeren u graag over wat wij voor u kunnen betekenen.