Chiptuning Massey Ferguson

Heeft u een landbouw- of boerenbedrijf en zoekt u een manier waarop uw landbouwmachines meer vermogen kunnen krijgen of zuiniger kunnen rijden? Dan bent u in goede handen bij Chip Performance. Wij kunnen veel type trekkers, landbouwmachines, rupskranen, mobiele kranen, shovels en zelfrijdende veemengvoerwagens voorzien van chiptuning massey ferguson of ecotuning. Tevens kunnen wij tractoren en andere combines voorzien van onze chiptuning software.

Chiptuning in agrarische sector

Bij Chip Performance voorzien wij uw landbouwmachines van extra vermogen én brandstofbesparing op een veilige manier. Wanneer u een van uw trekkers, landbouwmachines, rupskranen, mobiele kranen, shovels of zelfrijdende veevoermengwagens wilt laten voorzien van chiptuning, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen, eventueel met behulp van een waterrem of dynamometer, de software herschrijven naar uw wensen en eisen. Vaak is dit om het turbogat kleiner te maken en/of om meer vermogen te creëren bij een lager toerental en dit constant vast te houden. Bij ons krijgt u de hoogst mogelijke service: met onze chiptuning krijgt u standaard de motorgarantie. Deze services zijn bij Chip Performance tot wel drie jaar geheel gratis zodat u op een veilige manier zo lang mogelijk kunt genieten van uw chiptuning.

Ook kunt u bij ons terecht voor ecotuning: een brandstofbesparing van uw landbouwvoertuig tussen de 5% en 15%. Ecotuning is een afgeleide van chiptuning, waarbij de focus ligt op de brandstofbesparing van de machine zonder de winst van extra vermogen of koppel. Ecotuning wordt uitgevoerd rechtstreeks in het motormanagement systeem van het landbouwvoertuig. Dit gebeurt om een optimaal resultaat te bereiken. Chip Performance maakt nooit gebruik van een externe module of tuningbox welke zeer schadelijk is voor de motor op langere termijn.

Over Chip Performance

“Een uit de hand gelopen hobby”. Dat is in feite de oorsprong van het bedrijf. Het is allemaal begonnen met het opvoeren van brommers, scooters, crossmotoren en auto’s. Binnen enkele jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle onderneming welke software aanpassingen kan uitvoeren voor personenwagens, bedrijfswagen, vrachtwagens en landbouwvoertuigen. De focus ligt op het behalen van extra vermogen (Pk) + extra trekkracht (Nm), gecombineerd met een brandstofbesparing van 10%!

Offerte aanvragen Chiptuning Massey Ferguson

Bent u ondernemer in de agrarische sector en wilt u weten wat Chip Performance voor u kan betekenen met een chip massey ferguson of ecotuning van uw tractor, landbouwmachines of andere voertuigen? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan: dan informeren wij u graag over wat wij voor u kunnen betekenen.

TractorTuning.com

Met ons bedrijf TractorTuning.com verzorgen wij alle chiptuning voor tractors. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met alle tractoren te maken heeft. Voor meer informatie kunt u via onze website www.tractortuning.com contact opnemen en verdere informatie lezen.