Bent u al bekend met de voordelen van DTE tuning? Hiermee verhoogt u het motorvermogen van uw voertuig. Chip Performance is officieel dealer van DTE Systems. Vanaf nu kunnen wij DTE tuning boxen leveren en installeren. Ontdek snel de mogelijkheden.

Wat zijn de mogelijkheden van DTE tuning?

DTE Systems GmbH ontwikkelt, produceert en verkoopt vermogentuning-systemen voor personenauto’s, vrachtwagens en tractoren. Met het chiptuning product PowerControl voor auto’s verbetert het motorvermogen met 25 tot 30% terwijl met de PowerControl PDX voor vrachtwagens een besparing op het brandstofverbruik van ca. 12% kan worden gerealiseerd. Een tweede DTE productlijn is de PedalBox: gaspedaaltuning voor alle personenauto’s met een elektronisch gaspedaal. De PedalBox verkort de reactietijd of smoorkleprespons en leidt tot een aanmerkelijke verbetering van de acceleratie met ca. 10%.

DTE Tuning

Kom meer te weten over de DTE producten

In 1996 legde Patrick van Drunen de grondvesten voor een succesvolle onderneming: de tuningtechnicus riep DTE Systems GmbH in het leven en begon met de eerste productie van chiptuning modules. De eerste tien jaar was er een snelle groei van de klantenbasis, het team en de productie te zien. In 2003 voegde Van Drunen de afdelingen Ontwikkeling en Productie samen op het moderne businesspark Recklinghausen Ortloh. Nog eens tien jaar later, in 2013, verhuisde het bedrijf naar het ultramoderne bedrijfs- en productiegebouw aan de Maria-von-Linden-Straßr, waarbij de afdelingen Ontwikkeling, Productie en Logistiek onder één dak verenigd werden. DTE ontwikkelde een efficiënt ruimtelijk concept waarin workflow en klantbehoeften op een moderne manier aan elkaar zijn gekoppeld. En met de dynamometer van MAHA en drie assemblagestations is DTE in staat zijn klanten op ideale wijze te bedienen. Dankzij de eigen productie van kabels en modules zijn alle klanten verzekerd van snelle productieprocessen, waardoor DTE in staat is om flexibel aan de strengste kwaliteitsnormen te voldoen.

Internationaal is DTE vanaf de oprichting bezig om gestaag uit te breiden: door middel van een krachtig dealernetwerk zijn DTE producten momenteel op vier continenten in 62 landen present.

Sinds 2016 profiteren DTE klanten van een gereviseerde website. Bovendien kunnen de producten van DTE’s producten individueel worden geconfigureerd voor nog betere voertuigprestaties.

Ontvang een goede kwaliteitsgarantie

Een interne audit op de DTE tuning werd uitgevoerd door RWTÜV systemen GmbH in overeenstemming met de richtlijnen van ISO 9001 in 2003, en nogmaals in 2006 door TÜV Austria. Deze verificatie vormt de basis de verschafte TÜV certificaten voor onze tuningsystemen, die in Duitsland en sommige overige landen vereist zijn. Een goed gevoel over veiligheid is een belangrijk aspect bij de fabricage van DTE tuning. Wij kunnen een DTE PowerControl voor al meer dan 3.300 voertuigen aanbieden, inclusief een TÜV componenten- certificaat. Bovendien zijn we lid van de Vereniging van Vereniging van Duitse Automobiel Tuners VDAT en voldoen daarmee aan hoge kwaliteitsnormen.

chiptuning Rotterdam

Neem contact met ons op voor DTE Tuning

Wilt u graag een DTE tuning laten uitvoeren? Dan bent u van harte welkom in onze garage in Waasland. Voor al uw vragen kunt u altijd een bericht achter laten via de contactpagina.

DTE Systems